28 Ağustos 2013 Çarşamba

Mavi HTC One!

HTC One pazardaki varlığını unuttarmak istemiyor, sektöre yeni örnekler sokmaya devam ederken, bunlardan biri olan mavi renkli One dikkatleri üzerine hemen çekiveriyor

Tayvanlı üretici HTC'nin akıllı telefon ürünlerinin yeni amiral gemisi HTC One'ı artık rafların alışıldık cihazlarından biri haline gelmeye başladı. Satışların devam etmesini, hatta biraz da ivme kazanmasını planlayan şirket ise çıkışından bu yana ilginç adımlar atmakta. Bu girişimlerin sonuncusu ise One'ın oldukça şık bir mavi renge sahip sunumunu piyasalara hazırlamak oldu. Daha önce piyasaya çıkan ve Amerika'da Sprint tarafından satışı yapılan kırmızı versiyona karşılık, bu mavi sürümün Verizon tarafından dağıtımı yapılacağı söyleniyor En azından sızıntıları paylaşması ile ünlü @evleaks'in verdiği bilgiler bu yönde.
Daha önce tamamlanmamış haliyle görüntüleri paylaşılan mavi HTC One'ın ardından gelen bu yeni fotoğraflar, aynen kırmızı One'da olduğu gibi karşımıza çok şık görünümlü bir telefonun çıkacağını müjdeliyor.
HTC One Blue aslında 1 Ağustos tarihinde satışa çıkacak iken, HTC'nin son dakika ertelemesi sonrasında 15 Ağustos günü içn beklemeye başlamıştı. Bu tarih de ardımızda kaldı ancak bu sefer Verizon hedefe kitlendi ve ürünü 29 Ağustos'ta satışa sunmak niyetinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder