31 Ağustos 2013 Cumartesi

HTC Zara kod adlu cihaz Desire 601!

Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisinin üzerinde çalıştığı HTC Zara kod adlı cihazın, Desire 601 adını taşıyacağı söyleniyor.

HTC'nin uzun zamandır HTC Zara kod adlı bir cihaz üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Şimdiye kadar HTC Zara olarak adlandırılan cihazın, artık HTC Desire 601 adını taşıyacağı söyleniyor. Son zamanlarda sızıntıları bir hayli artan cihazın, teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse;
HTC Desire 601, 4.5 inç büyüklüğünde qHD ekrana sahip. Qualcomm'un 1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon MSM8930 işlemcisinden gücünü alan cihaz, 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanına sahip. microSD kart desteği sunan Desire 601, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemini kullanıyor. Arka tarafında 8 megapiksel çözünürlükte kamerası bulunan ve 2,100 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan cihaz, polikarbonatın kullanıldığı kasasıyla dikkat çekecek.
Orta seviye olarak karşımıza çıkan bu cihazın fiyatı henüz bilinmiyor. Ancak, Eylül ayı içerisinde tanıtılacağı tahmin ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder