2 Eylül 2013 Pazartesi

HTC Zara Mini'nin Ozellikleri Sızdı!


Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisinin üzerinde çalıştığı HTC Zara kod adlı cihazın, mini versiyonu olabilir.

Geçtiğimiz günlerde HTC Zara kod adlı cihazın, Desire 601 adını taşıyacağı söylentileri gündeme gelmişti. Zara kod adlı cihazın bir de mini versiyonu olacağı söyleniyordu. Bu söylentileri destekleyen fotoğraflar ve sızıntılar geldi. Söylentilere göre Zara Mini olarak adlandırılan cihaz, HTC Z3 adıyla tanıtılacak. Amiral gemilerinin mini versiyonlarının bulunduğu pazara giriş yapacak olan cihazın teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse;
HTC Zara Mini (HTC Z3), 4.3 büyüklüğünde ve 800 x480 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. 1 GHz saat hızında çalışan işlemciden güç alan cihaz, 512 MB RAM, 8 GB dahili depolama birimi ve microSD kart desteğine sahip. Arka tarafında 5 megapiksel çözünürlükte kamerası bulunan cihazın, ön tarafında ise 1.3 MP'lik ikinci bir kamera yer alıyor. Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi ile çalışan HTC Zara Mini, çift SIM kart desteği sunacak.
132x66x9.88mm boyutlarında ve 125 gram ağırlığında olan cihazın, 212 dolar fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. Çıkış tarihi ise henüz bilinmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder